Trichocephalosis okai

Brehm: Az állatok világa / 4. Üreginyulak (Oryctolagus Lillj.)

Mi trichocephalosis

A hímek eléri cm hosszú és cm nőstények. Trichocephalosis okai olvasók Animal-in-dom.

  • Mi trichocephalosis, parazitás betegségek, élet nélkül paraziták
  • Megsértés a szív- és érrendszerben.

Ebben a cikkben fogunk beszélni háziállatok olyan betegségek, mint trichocephalosis Trichocephalosis. Ennél a betegség a kutya beteg, nutria, róka, farkas, valamint a sertések, kérődzők és emberekben. Az okozó betegségek bélférgek Trichocephalus vulpis és T. Ezek élősködő férgek a vékonybélben. Trichocephalosis Tünetek Kezelés Etiológia.

Hogyan kell kezelni trichocephalosis

Trihotsefalyusy vagy ahogy nevezik ostorférgek. Van egy vékony, hosszú test. Ők vannak borítva sima shell, éretlen, a pólusok parafa.

trichocephalosis okai

Barna színt. Trihotsefaleze fertőzött állatok és emberek engedje ürülékkel féregpetéktől.

Az üreginyúl Oryctolagus cuniculus L. Üregi nyúl Üregi nyúl Oryctolagus cuniculus L.

Bélféreg fertőzés állatokban és emberekben fordul elő, ha lenyelik étellel és vízzel parazita tojás Fertőzés húsevő állatok és emberek jelentkezik lenyelés élelem és víz parazita tojás. A állati szervezetre lárvák a tojásokból a bélféreg, amelyeket be a nyálkahártya, vedlik, majd bemegy trichocephalosis okai bél belsejében és után 1,5 hónappal.

trichocephalosis okai

Trichocephalosis Tünetek Kezelés Epizootologicheskie adatokat. A betegség elterjedt. Leggyakrabban ez érinti trihotsefaleze fiatal állatokban.

Trichuriasis - bélférgesség fonálférgekparazita okozta betegség, bekövetkezett elváltozások a tápcsatornában. Kórokozók - orsóféreg fonálféreg Trichuris trichiura Trichocephalus trichiurus előcsarnok része bélférgek hajszerű innen a név a bélféreg - Ostorférega hátsó vége megvastagodott. Férfi mm hosszúságú, a farok spirálisan hajlított rész, ez a beleket. A nőstény hossza trichocephalosis okai, enyhén hajlított farok végén, ott található a belek és méh.

Fertőzés leggyakrabban a meleg évszakban - nyáron, helyenként az állatokat. A külső környezet vlasoglavtsa tojás instabil magas hőmérsékleten, a napfény, csecsemő allergia tünetei a rothadás.

Ugyanakkor, ellenáll a vegyszerek - creolin fehérítő.

Trichuris trichura

Trichocephalosis Tünetek Kezelés A betegség diagnózisa. Trichocephalosis diagnosztizálására, szükséges elvégezni a laboratóriumi vizsgálatok az állati ürülék. Ostorgiliszta kell különböztetni a hasonló betegségek, mint a kampósférgesség és untsinarioz ragadozók, a klinikai tüneteket ezen betegségek trichocephalosis okai hasonló. trichocephalosis okai

gyógymód nanoparazitákra

Kábítószer kezelésére trihotsefaleze Trichocephalosis kezelést. A kezelés a betegség következő készítményeket alkalmazunk: drontsit, pirantel, febantel, flubendazol, fenbendazol és a mebendazol.

Trichocephalosis: okok, tünetek, diagnózis, kezelés

Készítményeket kell használni szigorúan az előírásoknak megfelelően! Megelőzés trihotsefaleze állatok napi megtisztítása ürülékével a szobába, ahol állatokat tartanak, különösen a vonatkozó szabály területeken zavarta ez a betegség. Kapcsolódó cikkek.

Fontos információk