Strongyloidosis ajánlások, További keresési lehetőségek:

Törvénytár | Jogi Fórum

strongyloidosis ajánlások

Kassai Tibor szerző által dedikált példány. Fekete-fehér ábrákkal, színes fotókkal. Fülszöveg Dr.

fereghajto mennyi ido alatt hat

Kassai Tibor állatorvos, az állatorvos-tudomány doktora, nyugalmazott egyetemi tanár. A strongyloidosis ajánlások Állatorvos-tudományi Egyetem Parazitológiai és Állattani Tanszékén tól nyugdíjba vonulásáig vett részt a parazitológia oktatásában; és között tanszékvezető egyetemi tanár.

Kutatómunkájának eredményei mintegy közleményben, számos könyvben, könyvrészletben jelentek meg. Ösztöndíjas kutatóként egy évet töltött a Glasgow-i Egyetemen A Magyar Parazitológusok Társasága elnöki tisztét 27 éven át töltötte be Elnöke volt a Parazitológusok Európai Szövetségénekalelnöke a Parazitológusok Világszövetségének Külföldi tagja a Szerb Tudományos és Művészeti Akadémiának Tiszteleti tagja az Állatorvos Parazitológusok Világszövetségének Az állatorvosi-orvosi helmintológia Tovább Fülszöveg Dr.

anyag felvétele az enterobiosishoz keresztmetszet rajz keresztmetszete

Az állatorvosi-orvosi helmintológia ismeretanyagának öt évtized oktatói és kutatói tapasztalataira alapozott, korszerű összefoglalása a magyar kiadást megelőzően angol és spanyol nyelven is megjelent. Vissza Strongyloidosis ajánlások Előszó az angol kiadáshoz 17 Köszönetnyilvánítás az angol kiadáshoz 19 I.

Fontos információk