Méregtelenítő lábtapasz

méregtelenítő lábtapasz

méregtelenítő lábtapasz

A rendelés során kérjük hivatkozzon méregtelenítő lábtapasz alábbi termékazonosítóra: Ez a termék kedvezményes árú csomagban is kapható Termékleírás Alvás közben távolítja el szervezetéből a káros anyagokat. A méregtelenítő lábtapasz orvoslás szerint a belső betegségek gyógyítása kívülről is lehetséges. Ez a különleges technika az akupunktúra és a gyógymasszázs alapjain nyugszik.

méregtelenítő lábtapasz

A távol-keleti gyógyászat szerint a szervezet csak akkor működhet kiegyensúlyozottan, ha az életenergia, azaz a qi ejtsd: csí zavartalanul áramolhat a testben. A qi a meridiánokon keresztül jut el minden létfontosságú szervhez, testrészhez.

méregtelenítő lábtapasz

Amennyiben áramlása akadályba ütközik, a szervezetben zavar támad, ami megbetegedések kialakulásához vezethet. A Yang chi tapasz különleges gyógynövény-összetételének köszönhetően serkenti a vérkeringést, segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből.

hogy kenet fiúk deworming az emberekben

Eredményessége látványos: este felhelyezve reggelre megtelik a szervezetünkből kivont méreganyagokkal és elfeketedik. Összetevők Természetes, folyékony méregtelenítő lábtapasz, természetes ásványi anyagok, turmalin, Eleuthero-ginseng, mikroelemek, L-Karnitin, chitosan, C- és E-vitamin. Vélemények

méregtelenítő lábtapasz

Fontos információk