Állatgyógyászati kassai

Állatgyógyászati kassai, A kassai állatorvosi egyetem tárlata a Szlovákiai Műszaki Múzeumban

a giardiasis morfológiája

A Fővárosi Állat- és Növénykert hat munkatársa vett részt a Kassán tartott nyitókonferencián. Az előadássorozat gazdag programja mellett a budapesti kollégák a Kassai Állatkert zoopedagógiai tevékenységéről, az ott folyó mentőmunkáról, illetve az ornitológiai kutatásról is tájékozódtak, illetve egy határmenti természetvédelmi területre is ellátogattak.

hogyan lehet eltávolítani a helmintákat a tüdőből horgosférgek érdekes tények

A Fővárosi Állat- és Növénykert három munkatársa a workshop állatgyógyászati kassai a Kassai Állatkerttel, illetve a Kassai Állatorvos-tudományi és Állatgyógyászati Gyógyszerészeti Egyetem madármentő állomásával állatgyógyászati kassai meg, valamint terepi kiránduláson is részt vettek részt a Tajba Nemzeti Természeti Rezervátumban, amely a mocsári teknős egyik fontos élőhelye.

A workshop utolsó állatgyógyászati kassai a Kelet-szlovákiai Múzeum természetrajzi gyűjteményét keresték fel.

Kassai Lajos a Kedvencek Magazinban (2017)

Varsói állatgyógyászati kassai — A tanulmányút keretében a Fővárosi Állat- és Növénykert Sünispotályának két munkatársa, állatgyógyászati kassai négy további kolléga a Kassai Állatkertből a lengyelországi Varsó állatkertjét, és az ott alkalmazott szakmai megoldásokat tanulmányozta. A Varsói Állatkerthez állatmentő központ is tartozik, amely állatgyógyászati kassai épületből, illetve kültéri létesítményekből, röpdékből áll.

állatgyógyászati kassai méregteleníteni

Elsősorban madarak, állatgyógyászati kassai hüllők és kétéltűek mentésével foglalkoznak. Tapasztalataik, illetve a mentőmunka során leküzdendő nehézségek nagyon hasonlóak ahhoz, állatgyógyászati kassai Szlovákiában és Magyarországon is találkozni.

Megosztás a Facebook-on Kiállítás nyílt a Kassai Állatorvos-tudományi és Állatgyógyászati Gyógyszerészeti Egyetem évfordulója alkalmából. Mázsaház Kassai Lajos Mester A tárlat szeptember ig látogatható.

A weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját!

Fontos információk