Férgek fogalma

férgek fogalma

férgek fogalma paraziták és kölcsönhatásosok gcse

Kezdőlap » Mi a féreg? Mi a féreg? A féreg, akárcsak a vírus, úgy készül, hogy számítógépről számítógépre másolja magát, de ezt automatikusan is képes megtenni, átvéve az irányítást a számítógép olyan szolgáltatásai felett, amelyek fájlokat vagy adatokat küldenek más számítógépekre.

férgek fogalma

Ha féreg kerül a számítógépére, utána magától is képes továbbterjedni. A férgek legnagyobb veszélye az a képességük, hogy nagy számban képesek magukat sokszorozni. A férgek képesek például elküldeni magukat az e-mail címjegyzékben férgek fogalma összes címre, és a címzettek számítógépein szintén megteszik ugyanezt, dominóhatást hozva férgek fogalma létre, ami megnöveli a hálózati forgalmat, és emiatt lelassítja az üzleti célú hálózatot és az internetet.

Fogalom: Olyan szoftver vagy szoftverrész, mely nem kívánt hatásokat végez a számítógépen, és önmagát sokszorosítja. A számítógépes vírus olyan program, amely saját másolatait helyezi el más, végrehajtható programokban vagy dokumentumokban.

Ha egy új féreg elszabadul, nagyon gyorsan férgek fogalma, túlterhelve a hálózatokat, ami miatt valószínűleg kétszer annyit kell várnia és mindenki másnak is a weblapok megtekintésére. Féreg fn.

belféreg baromfi

A vírusok férgek fogalma alosztálya. A féreg általában a felhasználók közreműködése nélkül terjed, és teljes lehetőleg módosított másolatokat terjeszt magáról a hálózaton át.

férgek fogalma

A férgek felemészthetik a memóriát és a sávszélességet, ami miatt a számítógép a továbbiakban nem tud válaszolni. Vesd össze: Vírus.

férgek fogalma

Fontos információk