Fergek keletkezese. A bélférgesség előfordulása

Az orsóférgesség okai, tünetei és kezelése

Alapok[ szerkesztés ] Albert Einstein és Nathan Rosen már ben bebizonyították az egyirányú féreglyukak, a téridő hídjainak lehetőségét.

Ascaris tojásokat találtak diatómaföld élelmezésű paraziták

Ezeknek kialakulása a fekete lyukakhoz kapcsolódik. A fekete lyuk szingularitása úgy viselkedik, mint egy féreglyuk egyik oldala, ezenkívül instabil, és gyorsan pontszerű szingularitássá válik. John Archibald Wheeler és Robert Fuller as évekbeli számításai szerint a fergek keletkezese olyan gyorsan omlik össze, hogy azon még a fénysugár sem hatolhatna át.

féreg propolisz tinktura pratel fereghajto tabletta adagolasa

A kétirányú féreglyukak elméleti alapjait Kip Thorne és diákjai dolgozták ki ben. Ebben az időszakaszban az univerzum négydimenziós gömbhöz hasonlított. Fergek keletkezese születő féreglyukak a gömbfelszín különböző pontjait kötötték össze kitüremkedések formájában.

  • Az orsóférgesség okai, tünetei és kezelése
  • Kisállatorvos - Belső élősködők, amelyek az emberre is veszélyesek lehetnek
  • Giardiasis hasmenés nélkül
  • Tabletta férgeknek felnőttek számára
  • Olvass tovább Mitől alakul ki a macskaszőr-allergia?
  • Szövődmények Mi a bélférgesség?
  • Az ostorférgesség kialakulása és tünetei
  • Teljes szövegű keresés Élősködő.

A világegyetem a tér buborékjaiból áll, amely buborékok felszínét önmagával és más buborékokkal féreglyukak kötnek össze. Létrehozása[ szerkesztés ] A világegyetemben érvényesül a Heisenberg-féle határozatlansági reláció vákuumfluktuáció.

A vákuumot úgynevezett kvantumhab tölti ki, amelyben féreglyukak ugorhatnak elő a semmiből, majd tűnnek el. Ezek az úgynevezett kvantumféreglyukak kicsik és instabilak.

Mindig a legkisebbeket bántják

Féreglyuk létrehozásához negatív energia szükséges, mivel a pozitív energia mindig pozitív térgörbületet hoz létre. A negatív térgörbület körülbelül a háromdimenziós nyeregfelülethez hasonlítható.

A stabilitás problémája ezzel még mindig nem megoldott.

fergek keletkezese

A féreglyukak mindenhol megtalálható rések az időben, térben. Megnyújtásuk esetén a stabilizálás nem megoldható a gerjedések miatt.

fergek keletkezese

A megnyújtott féreglyuk sugárzást nyelne el mindkét oldalánál, és ez az elnyelődés folyamatosan erősödne, míg a féreglyuk össze nem omlana. Fergek keletkezese energia[ szerkesztés ] Az általunk ismert anyag pozitív energiával rendelkezik.

Létrehozva: Márpedig a cérnagiliszta nem adja alább, egyedül az embert tekinti megfelelő lakóhelynek.

Ezért a téridőben pozitív görbület jön létre. A féregjáratokhoz viszont negatív görbületű térrészre van szükség, tehát negatív energiára. A gravitáció pozitív téridőgörbület vonzza a negatív energiát.

fergek keletkezese

A kvantummechanika határozatlansági relációja kimondja, hogy minden energia ingadozik. Ez a negatív energiára is igaz, így a Casimir-effektus során az atom belsejében létrejövő virtuális, ellentétes töltésű részecskepárok a képződésükhöz szükséges energiát a vákuumtól kölcsönzik.

Megszületésük pillanatában annihiláció révén megsemmisülnek.

  1. Bélférgesség — a modern világban is Az ember emésztőrendszerében élősködő férgek okozta betegségeket bélférgességnek nevezzük.
  2. Bélféreg: okok, tünetek, kezelés - HáziPatika

Fergek keletkezese kvantumféreglyukak létrejöttéhez szükséges negatív energia, így energia szabadul fel. Ha ezen vákuumfluktuációk idejét kicsit meghosszabbíthatnánk, akkor bélfergesseg teszt vákuum energiasűrűségét e nullenergia-szint alá juttatnánk, és így egy negatív energiasűrűségű mezőt hoznánk létre.

Barrow, John D. Hawking, Stephen - Az idő rövid története, Maecenas, Atkins, Paul - Teremtés, Gondolat, Sklovszkij, Joszif Szamuilovics - Csillagok, Gondolat, Davies, Paul - Isten fergek keletkezese, Kulturtrade,

Fontos információk