Parazitaoldó tabletták. baktériumölő - VitaminNagyker webáruház - vitaminok a legjobb áron!

Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Viselkedésre ható szerek - Equus webbolt

Az állatok féregfertőzöttsége sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk. Magyarországon minden harmadik kutya bélférgekkel fertőzött!

parazitaoldó tabletták diphyllobothriasis orvosi vizsgálat

A fertőzött állat féreg- és peteürítése komoly veszélyt jelent a többi állatra és az emberekre is. Emberekben előfordul, hogy az orsóférgek lárvái vándorlásuk során roncsolják a szerveket, szöveteket.

top méregtelenítés kiegészítők

Eljuthatnak például a parazitaoldó tabletták, ahol súlyos köhögést okoznak. A szemfenéken retinakárosodást, így látászavart, kivételes esetben akár vakságot is okozhatnak.

parazitaoldó tabletták

Sokszor a fertőzött állat nem mutat tüneteket, és a bélsárvizsgálattal sem lehet a fertőzöttséget minden esetben kimutatni, ezért rendkívül fontos a rendszeres féreghajtás.

Kedvenc állataink -beleértve a teknősök, kígyók, békák, gyíkok, akváriumi halak, nyúl, kisrágcsálók, patkány, egér, ugróegér, csincsilla, tengerimalac, sün, görény, dísz- és énekes madarak, posta- és díszgalambok, - kezelésére rendelkezésére állnak felhasználóbarát kiszerelésben széles hatásspektrumú parazitaoldó tabletták is, melyet vagy parazitaoldó tabletták való cseppentéssel vagy szájon át is alkalmazhatunk mind a külső, mind a belső férgek ellen.

szivféreg ellen csepp

Fontos információk