Malac féregtelenites

Gyermekek elől gondosan malac féregtelenites kell zárni!

Zerofen 40 mg/g belsőleges por sertéseknek A.U.V.

Legfeljebb 25ºC-on, száraz, fénytől védett helyen tartandó. Felbontás után a készítményt fel kell használni. Különleges figyelmeztetések minden célállat fajra vonatkozóan: A készítményt a fonálférgek érzékenységére vonatkozó helyi regionális, az adott gazdaságra vonatkozó járványtani információk alapján és az anthelmintikum rezisztencia további szelekciója kialakulásának malac féregtelenites vonatkozó ajánlások alapján kell alkalmazni.

Ha felmerül az anthelmintikum-rezisztencia gyanúja, az esetet megfelelő tesztekkel pl. Ha a teszt ek eredménye i alapján nagymértékben feltételezhető az adott anthelmintikum malac féregtelenites rezisztencia, akkor egy másik csoportba tartozó, eltérő hatásmechanizmusú anthelmintikumot kell alkalmazni. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések: Fenbendazol iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell a készítménnyel való érintkezést.

A sertéstartás eredményességét befolyásoló parazitózisok

A készítmény alkalmazása során kerülni kell annak bőrre vagy szembe kerülését. Az állatgyógyászati készítmény alkalmazása során az alábbi egyéni védőfelszerelés viselése kötelező: védőruházat, gumikesztyű, porálarc és védőszemüveg. Véletlen bőrre kerülés esetén az érintett területet azonnal le kell mosni szappannal és bő vízzel.

Véletlen szembe kerülés esetén a szemet bő vízzel azonnal ki malac féregtelenites mosni.

Féregtelenítés – hasznos információk

Tartós irritáció esetén orvoshoz kell fordulni. Véletlen belélegzés vagy lenyelés esetén az orrot, a szájat és malac féregtelenites torkot vízzel malac féregtelenites kell öblíteni. Ha a tünetek nem múlnak, orvoshoz kell fordulni. Használat után kezet kell mosni.

Hogyan fertőz a férgesség?

A készítmény alkalmazása után a ruházatot naponta ki kell mosni. A készítménnyel való munkavégzés malac féregtelenites dohányozni, enni és inni tilos. Ha a készítménnyel való érintkezést követően tünetek - például bőrkiütés - jelentkeznek, orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét.

Az arc, az ajkak vagy a szemek duzzanata vagy a légzési nehézségek súlyos tünetek, amelyek azonnali orvosi ellátást igényelnek. Vemhesség, vagy laktáció idején történő malac féregtelenites Vemhesség és laktáció ideje alatt alkalmazható.

Assassin's Creed: W.A.R

Piperazin tartalmú készítménnyel együtt nem adható. A fenbendazol súlyosbíthatja a paracetamol májkárosító hatását.

Blogarchívum

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : A fenbendazol széles terápiás sávval rendelkező vegyület, a sertések a többszörös túladagolást is jól tolerálják. Kompatibilitási vizsgálatok hiányában ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más állatgyógyászati készítménnyel. A fel nem használt állatgyógyászati készítmény vagy a termék felhasználásából származó hulladékok megsemmisítésére vonatkozó különleges utasítások: A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Fontos információk