Féregkezelés gyorsan. Férgek természetes gyógymódok kezelés időtartama ,mit gyógyít a férgek

féregkezelés gyorsan

szuper parazita kezelés gyógymód a rókagomba paraziták nélkül

Először ültettek be mesterségesen növesztett szervet Egy új francia tanulmány felülvizsgálta a kukacok kontra sebészek ügyét, és arra jutottak, hogy a sebek sokkal gyorsabban gyógyulnak, ha az egészségtelen szöveteket nem féregkezelés gyorsan hagyományos sebészi kezeléssel, hanem kukacokkal tüntetik el azaz falatják fel. Egy egy hétig tartó féregterápia után sokkal kevesebb volt az elhalt szövet féregkezelés gyorsan páciensek sebein, mint az operáltakon.

bélbetegségek és azok megelőzése anthelmintikum gyermekek számára

A kukacok csak a második hét után vesztették el előnyüket, akkorra már ők is csak ugyanannyi mennyiségű elhalt szövetet tudtak eltávolítani, mint a sebészek. Végeredményben a kukacok azt sem segítették, hogy a sebek gyorsabban gyógyuljanak.

féregkezelés gyorsan

Igaz, a féregterápia túl drámai eredményeket nem hozott, hasznos lehet olyan, például a cukorbetegek sebeinek kezelésénél, féregkezelés gyorsan gyorsan gyorsan kell megtisztítani a sérült szöveteket, vagy olyanoknál, akiknél nem használhatnak fájdalomcsillapítókat operáció közben.

A kukacok alkalmazását orvosi célokra egyébként az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság — az FDA — ben hagyta jóvá.

féregkezelés gyorsan

Azonban a mai napig csak nagyon kevés ember kap ilyen kezelést az Egyesült Államokban. A jövőben tovább növelnék a terápiás kukacok méretét, ami a kutatók szerint hatékonyabbá tenné őket, ugyanakkor ha bevetik őket, melléjük már fájdalomcsillapítót is alkalmaznának.

Fontos információk